– PERSBERICHT –

Strategische overname De Raad van Mediators BV door Expertisegroup

Overname

Rotterdam – Expertisegroup en iMediators BV, een samenwerkingsverband voor online innovatie in mediation, kondigen de gezamenlijke overname van De Raad van Mediators BV aan. De Raad van Mediators is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar merk voor mediation, bemiddeling en coaching voor bedrijven, instituten, de overheid en natuurlijke personen.

De overname van De Raad van Mediators ondersteunt de strategie van Expertisegroup en iMediators om de activiteiten uit te breiden en zal de klantenpropositie van De Raad van Mediators verbeteren door innovatie van het online platform waarop vragers en probleemoplossers samenkomen.

Over De Raad van Mediators

De Raad van Mediators is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het laten samenkomen van vraag en aanbod betreffende mediaton, conflictbemiddeling en conflictcoaching. Zij verenigt geschoolde professionals in deze vakgebieden onder een vlag.

Over Expertisegroup en iMediators

Innovatie in mediation is een must om de kansen van mediation te laten gelden. Het bedrijfsleven en ook natuurlijke personen zijn gebaat bij een efficiënte inzet van een specialist. Expertisegroup en iMediators werken aan continue vernieuwing om persoonlijk fysieke en persoonlijk online communicatie mogelijk te maken.

Dwight Isebia, algemeen directeur Expertisegroup:
Dit is een unieke manier om samen met De Raad van Mediators synergiën tussen de verschillende platforms te bewerkstelligen en gezamenlijk nieuwe mediationoplossingen te ontwikkelen.

Voor meer informatie, neem contact op met:

mr. Dwight Isebia LLM (Expertisegroup) – info@expertisegroup.nl / Mehdi Horstmanshoff (De Raad van Mediators) – info@deraadvanmediators.nl

KvK 50629263  |  BTW NL822843043B01  |  ABN AMRO IBAN NL11ABNA0473948958

Administratieve vestiging management  |  Minderbroerstraat 33-A  |  2611 MV  DELFT  |  Zuid-Holland

Logolos

ONZE PARTNERS EN MEDESPELERS