Het was een top-bijeenkomst. Gistermiddag en -avond organiseerden we een landelijke bijeenkomst voor alle aangesloten deelnemers van De Raad van Mediators. De locatie van DROOM! in Elst was zo centraal mogelijk gekozen, omdat RvM-deelnemers toch verspreid zijn over Nederland van Noord-Holland tot Limburg en van Groningen tot Zeeland.

We hadden geen volle bak met zestien deelnemers, maar door de samenstelling, de sprekers en de onderwerpen werd het een topavond. We bedanken daarom nog eens RvM-deelnemer Raymond Mars die uitleg gaf over het executeurschap. Dit onderwerp bespraken we enige jaren geleden al eens, maar inmiddels is er binnen dit relatief nieuwe werkveld veel veranderd. Wilt u hier meer van weten, bezoek dan register-executeur.nl.
We bedanken verder Marieke Lips van Kindbehartiger, ook trouwens een vaardige spreker. Dit onderwerp gaf een inkijk over de rol van een kindbehartiger in het proces van een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn. Wilt u meer weten over dit onderwerp, surf dan naar kidsinbetween.nl.
Hierna kwam RvM-deelnemer Cees Rootjes aan het woord met wederom een zeer inhoudelijk verhaal over beleidsbemiddeling in het publieke domein. Niet het makkelijkste onderwerp en een relatief gezien nieuwe tak van sport, maar buitengewoon interessant. Bezoek rootjesmanagementenadvies.nl voor meer informatie.

Zoals al eens vermeld in één van onze vorige blogposts, mocht u als professionele mediator of bemiddelaar op zoek zijn naar een netwerk waar u iets mee denkt te kunnen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen altijd aftasten of u en wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Op een inspiratiedag als gisteren ontbrak gelukkig de humor niet. Dat komt de sfeer altijd ten goede!

Wij danken nog eens de deelnemers voor het welslagen van de inspiratiedag en gaan op naar de volgende in april a.s. Wij wensen u goede zaken toe.