De tweede inspiratiesessie van dit jaar vindt plaats op maandag 4 april a.s. van 18.00 tot 21.00 uur op locatie DROOM! te Elst. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor aangesloten mediators en bemiddelaars. Er is voor 4 april a.s. een goed programma samengesteld om de bijeenkomst tot een succes te maken.

Kijk op de evenementenpagina voor de invulling van de agenda. Door de zorgvuldig samengestelde inhoud levert deelname de mediator ook PE-punten op om de registratie up-to-date te houden.

Voor eventuele niet-aangesloten maar geïnteresseerde professionele mediators en bemiddelaars, neemt gerust contact op met ons. Uw aansluiting bij De Raad van Mediators kan gezonde en wederzijdse voordelen bieden.

We weten dat er behoefte is in de markt aan goede en vooral zinvolle bijeenkomsten. Netwerken bijvoorbeeld is hier een onderdeel van. Ook weten we uit ervaring dat de goede organisatie hiervan een behoorlijke inspanning vraagt.

Voor 4 april a.s. wensen wij de deelnemers alvast een leerzame en zinvolle inspiratiesessie toe. Ook belangrijk: vergeet vooral niet de altijd gezellige borrelafsluiting!